Otavan Opiston logoOtavan OpistoNettilukioNettiperuskouluMuikku

Oppimateriaalin käyttöoikeudet

Tämä oppimateriaali on lisensoitu Creative Commons Nimeä (BY) 3.0 -lisenssillä. Aineistoa voi vapaasti kopioida, levittää, näyttää, esittää ja muokata kokonaan tai osittain edellyttäen, että alkuperäinen tekijä mainitaan.

Lisenssin ulkopuolelle jäävät oppimateriaalin osat on merkitty erikseen.

 Koko Creative Commons Nimeä 3.0 -lisenssiteksti on osoitteessa:
 http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/


Oppimateriaalin käyttöohjeita

Pääset liikkumaan oppimateriaalissa vasemmassa reunassa olevien linkkien avulla. Materiaalin pääluvut (lihavoidut linkit) eivät aukaise sivua tekstialueelle, vaan alalukujen valikon. Alalukua klikkaamalla aukeaa varsinainen teksti. Osa materiaalista on pdf-muodossa.

Oppimateriaalissa on myös tehtäviä, mutta niihin ei voi vastata. Kun oppimateriaalia käytetään oppilaitoksessa, opettaja voi esimerkiksi kopioida tehtävät oppilaitoksen omaan verkkoympäristöön. Tehtäviä voi myös räätälöidä omaan tarpeeseen paremmin sopiviksi.

Oppimateriaalien käyttäminen edellyttää Creative Commons Nimeä 3.0 -lisenssin ehtojen noudattamista. Oppimateriaaleissa saattaa olla osia, joissa on CC BY -lisenssistä poikkeavat käyttöoikeudet. Nämä oppimateriaalin osat on merkitty erikseen.

Jos kurssin haluaa suorittaa Internetixissä, pitää ensin rekisteröityä opiskelijaksi ja kirjautua sisään Muikku-oppimisympäristöön.

© 2015 Otavan Opisto