Otavan Opiston logoOtavan OpistoNettilukioNettiperuskouluMuikku
OPPIMATERIAALIT|OPISKELU|REKISTERÖIDY|OPPILAITOSKÄYTTO|OHJEITA|YHTEYSTIEDOT|PALAUTE|
Etusivulle Muikku-ympäristö

Mahdollisuus suorittaa kursseja milloin vain

Internetixissä voit opiskella esimerkiksi yksittäisiä lukion kursseja. Jos olet opiskelijana jossakin oppilaitoksessa, voit täydentää opintojasi Internetixin avulla. Internetixissä opiskelu voi myös olla piristävä harrastus. Opiskelun voit aloittaa milloin vain ja voit opiskella aivan omaan tahtiisi. Opiskelu on etäopiskelua Internet-verkon välityksellä.

Oppimateriaalia opiskelun tai opetuksen tueksi

Voit käyttää Internetixin oppimateriaaleja oman opiskelusi tukena ilmaiseksi. Oppimateriaaleja voidaan käyttää myös opetuksen lisämateriaalina tai niiden avulla opettaja voi järjestää opiskelijoilleen etäopiskelu­mahdollisuuden.

Ajankohtaista:

Ilmiöitä tutkimaan

Ilmiöpohjaisissa opinnoissa ei ole kursseja vaan vuoden aikana on useampi ilmiö, jota tutkitaan. Sen sijaan, että ilmoittautuu äidinkielen, psykologian tai yhteiskuntaopin kurssille, voi tutkia kokonaisvaltaisesti esimerkiksi ilmiötä nimeltä 'Tieto ja totuus'. Ilmiön aikana on erilaisia tapahtumia joihin osallistutaan, käydään keskustelua toisten opiskelijoiden, opettajien ja asiantuntijoiden kanssa sekä tehdään jokin ilmiöön liittyvä tuotos yksin tai ryhmässä. Tuotoksesta riippuen voi ilmiöön osallistumisesta saada erilaisia kurssisuorituksia.

Lisätietoja osoitteesta opinnot@internetix.fi

Kts. myös http://ilmiopohjaisuus.ning.com

Ryhmäkursseja

Ryhmäkurssien aloitus ja lopetusaika on ennalta sovittu ja niillä kaikki opiskelevat suurinpiirtein samassa aikataulussa. Kursseilla on usein aikaansidottuja opetustuokioita netissä ja oppimistehtävät pitää palauttaa tiettyinä aikoina. Ryhmäkursseilla opiskellaan siis ohjatummin kuin itsenäisesti suoritettavilla kursseilla. Ryhmäkursseilla voi paremmin hyödyntää muiden opiskelijoiden tukea ja pohtia yhdessä opiskeltavia asioita.

Lisätietoja osoitteesta opinnot@internetix.fi