Otavan Opiston logoOtavan OpistoNettilukioNettiperuskouluMuikku

Tällä sivustolla on käyttöoikeuksiltaan kahdenlaista oppimateriaalia. Materiaalin käyttöoikeudet on ilmaistu kursseittain materiaalin yhteydessä.

Creative Commons -lisensoidun materiaalin käyttöoikeudet

Creative Commons Nimeä-Tarttuva (BY-SA) 3.0 -lisensoitua aineistoa voi vapaasti kopioida, levittää, näyttää, esittää ja muokata kokonaan tai osittain edellyttäen, että alkuperäinen tekijä mainitaan ja näitä samoja ehtoja sovelletaan myös edelleen julkaistuihin ja muokattuihin teoksiin. Oppimateriaaleissa saattaa olla osia, joissa on CC BY-SA -lisenssistä poikkeavat käyttöoikeudet. Nämä oppimateriaalin osat on merkitty erikseen.

Lista CC-lisensoiduista oppimateriaaleista


Muun materiaalin käyttöoikeudet

Yksityiset henkilöt

Internetixin oppimateriaalien käyttö on yksityisille henkilöille ilmaista. Oppimateriaalisivuilla voi siis liikkua täysin vapaasti, mutta sivuja ei saa kopioida (tallentaa) kuin omalle tietokoneelle off-line käyttöä varten. Lisäksi yksittäinen käyttäjä saa tulostaa yhden tulosteen jokaisesta web-dokumentista, mutta näistä tulosteista ei saa ottaa kopioita. Mitään Internetixin sivuilla olevia kuvatiedostoja, äänitiedostoja yms muita tiedostoja ei saa kopioida tai linkittää toisille web-sivuille ilman Internetixin lupaa.

Oppilaitokset

Jos opettaja haluaa käyttää oppimateriaaleja omassa opetuksessaan, pitää hänen oppilaitoksensa tehdä Internetixin kanssa käyttösopimus. Oppimateriaalien käyttö on yleensä oppilaitoksille maksutonta. Vain maksullisten koulutusten osalta Internetix perii oppimateriaalien käytöstä käyttömaksun.

Oppilaitoksilla ei ole oikeutta kopioida, tulostaa tai tallentaa Internetixin WWW-dokumentteja tai niiden osia, oppimateriaaleja voi siis käyttää vain verkossa.

Kts. tarkemmin kohdasta Oppilaitoskäyttö

AJANKOHTAISTA
© 2015 Otavan Opisto